Om kycklingar kunde skriva...

Bäste, du den stora,
Tack för ditt brev!
Eftersom du uppenbarligen verkar vara väldigt fäst vid oss så kände vi att vi ju, för att göra dig lite glad, kunde skicka dig ett svar tillbaka.
Roligt att höra att ni har det bra! Vi har det också bra :-)
 
Minns du att du sa, innan du åkte, att du borde sätta ihop buren med hjälp av buntband, för att göra den riktigt säker?
Och att du sen inte gjorde det, eftersom du trodde att den nog var tillräckligt rymningssäker ändå?
 
Du vet tydligen inte att just Hedemorahöns växer upp till sin dubbla storlek mellan sin 4:e och 5:e levnadsvecka? Tur att buren inte var särskillt rymningssäker! Vi skulle aaaldrig fått plats på 3 kvm nu! Vi flyttade ut till köket istället. Men brandmännen som utredde brandorsaken upplyste oss om att det är direkt olämpligt att ha nio unghöns/ tuppar sovandes bakom kylskåpet. Så medan köket saneras så flyttade vi in i vardagsrummet istället. Härligt med lite större ytor att röra sig på, tyckte vi alla!  Och vitrinskåpet -vilken underbar sittplats! Ja,efter sen vi tömt det förstås. Kristallkronan är förstås inte heller så dum. Det har dock varit lite problem med att få igång TV:n. Vi har minsann hjälpts åt alla nio att picka på skärmen, men utan resultat...Till slut var det någon som kom på att man nog behöver trycka riktigt hårt på skärmen, för att få den att starta, men när vi provade det så ramlade hela TV:n ner från väggen. Det var lika bra det, skaffa er en TV som fungerar istället!
 
Kycklingvakten hälsar förresten att ni nog bör kolla upp varför det inte går att nå er på mobiltelefonerna. Det har ringt som bara den från era mobiler, tänk så slarvigt av er att glömma dem! Vilket oljud, det var faktsikt riktigt skönt när de där två maskerade männen kom och hämtade dem härom natten! Nu är det dessutom ännu mer yta att röra sig på här hemma, ljuvligt! Men synd att det drar så från fönstret... Vi flyttar nog upp till övervåningen nu ikväll.
 
Ha nu en fortsatt trevlig semester, så ses vi när ni kommer tillbaka!
Hälsningar
Astrid med vänner
 
In my bad dreams.... Vaknar upp alldeles kallsvettig!
Skickar ett SMS till kycklingvakten. Allt är bra hemma. *Puh*, skönt!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: