Sommar, sol. Och lite tuppar

 
 
Hej, kära du !
 
Semesterlunk. Sovmornar, långa frukostar, promenader längst havet. Besök på Liseberg, besök i lekparker, båtturer till skattkammaröar. Solande, badande, god mat och glass i mängder. Brist på rutiner. Bristande internetuppkoppling. Stor brist på hönor och tuppar.
 
Där har du några av anledningarna till min bloggfrånvaro den senaste tiden. Men kan du tänka dig, fru duktig har nästan inget dåligt samvete alls! :-) 

Tyvärr har jag inte lyckats ladda upp några bilder från vårt semesterparadis. Men det kommer. Hönsvakterna, de underbara rara fina omtänksamma människorna, hälsar iallafall att hönsen värper ägg åt dem, tupp Agent 007 anfaller dem och tupp Alfons försvarar dem. Är det inte märkligt ändå, två tuppar har jag -för att vara säker på att en av dem åtminstone är snäll- och så visar det sig att en av tupparna anfaller människor, men är snäll och omtänksam mot hönorna. Den andre våldtar hönorna, men är å andra sidan försvarande mot människor...! (vem ska man välja...?)
 
Ha nu en riktigt bra dag!
//Kycklingmamman
 


Kommentarer
Postat av: Susanne

Måste nog meddela att det var tvärt om! Den vita tuppen var den som anföll A-L :) men den verkar ha lugnat sig, han har väl vant sig med oss och insett att det är oss han får vattsarv och havregryn av :)

Allt är väl med alla de små liven (katten inräknad) så fortsätt njut av er lediga tid! Kram

Svar: Ni är värda GULD,tack! :-)
Kycklingmamman

2013-07-31 @ 18:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: